Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Mă gândeam s-o gătim pe Pufulica la Top Chef. Să vedem ce mai mângâie TVR 3 pe urmă

Mircea Badea: Mă gândeam s-o gătim pe Pufulica la Top Chef. Să vedem ce mai mângâie TVR 3 pe urmă

Mircea Badea: Mă gândeam s-o gătim pe Pufulica la Top Chef. Să vedem ce mai mângâie TVR 3 pe urmă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2013   •   10:53

Mircea Badea i-a invitat pe reprezentanţii TVR 3 la show-ul culinar Top Chef, de la Antena 1, împreună cu oaia Pufulica, cea pe care un realizator al televiziunii publice a prezentat-o drept mascota postului.

 
"Mă gândeam să vină s-o gătim pe Pufulica la Top Chef (show culinar de la Antena 1 - n.r.). Ţi se pare prea dur? Să vedem ce mai mângâie pe urmă", a spus Mircea Badea, amuzat, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
TVR 3, televiziune publică, s-a relansat la sfârşitul săptămânii trecute, telespectatorii fiind invitaţi, încă de la început, să facă cunoştinţă cu o oaie de pluş, Pufulica, mascota televiziunii.
 
La postul TV plătit din bani publici, ni se spune că angajaţii instituţiei, de fiecare dată când au probleme, o mângâie pe oaia Pufulica.
 
"Eu zic că e beton, ceva mai tare n-am văzut, ca televiziunea publică să debuteze cu aşa ceva", a adăugat Badea.
 
Citiţi şi Când TVR o face de oaie. Cu oaia Pufulica
 
Mircea Badea a comentat subiectul și în cadrul emisiunii ”În gura presei”:

Voi ați mai văzut în viața voastră așa ceva? Recunosc, până ieri aș fi zis că nu, astăzi îmi dau seama că am văzut ieri. Vreau să facem concurs. Trăim cu siguranță zorii unui nou ev în televiziune. Aș face concurs între ce e mai penibil. Secvența 1 sau secvența 2? Nu m-am decis, dar trăim niște vremuri interesante. Wow!” a spus Mircea Badea.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close