Antena 3 CNN Timp liber Fun Un cangur le-a dat de furcă poliţiştilor din Melbourne

Un cangur le-a dat de furcă poliţiştilor din Melbourne

Un cangur le-a dat de furcă poliţiştilor din Melbourne
09 Ian 2013   •   11:33

Un cangur năzdrăvan le-a dat mari bătăi de cap poliţiştilor australieni, după ce, timp de câteva ore, i-a alergat printre maşinile dintr-o parcare a aeroportului din Melbourne.

Poliţiştii au urmărit cangurul două ore, după ce mai multe persoane au sesizat prezenţa lui în parcare, în jurul orei 7 dimineaţa. Cu toate eforturile depuse, nu au reuşit să prindă animalul sălbatic şi în cele din urmă au făcut apel la un agent al unei asociaţii de protejare a animalelor.

Cangurul, în vârstă de 3 ani, a fost tranchilizat şi transportat într-o clinică veterinară.

"După uzura unghiilor sale, se pare că marsupialul ţopăia de ceva vreme prin acea parcare. Urmărirea acestuia i-a provocat cu siguranţă răni, care vor fi examinate cu atenţie de către medici, iar când se va vindeca, va fi eliberat în mediul său natural", a spus pentru Herald Mail, Manfred Zabinskas, cel care a reuşit să ducă animalul la un loc sigur.

Surprinzător sau nu, acesta nu este singurul eveniment de acest gen, care se petrece în parcarea aeroportului australian. În octombrie, anul trecut, un alt cangur ţopăia în voie, de data aceasta la etajul cinci al parcării aeroportului din Melbourne, după cum relatează Australian Associated Press.

 

 

×
Subiecte în articol: cangur Melbourne
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close