Antena 3 CNN Timp liber Fun Un român a reclamat că nu a câştigat la loto deşi horoscopul indica şanse

Un român a reclamat că nu a câştigat la loto deşi horoscopul indica şanse

Un român a reclamat că nu a câştigat la loto deşi horoscopul indica şanse
Sursa foto: Foto: 1235.ro
18 Iul 2011   •   11:30

Un român a reclamat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că nu a câştigat la loto deşi horoscopul dintr-un ziar îi indica şanse de câştig, a declarat Constantin Cerbulescu, preşedintele ANPC, citat de Mediafax.

Întrebat care sunt cele mai inedite reclamaţii primite de către comisarii ANPC, Cerbulescu a făcut referire la una în care o persoană, după ce citit rubrica de horoscop dintr-un ziar, care indica şanse de câştig la loterie, a cumpărat bilete, dar nu a câştigat.
   
"O reclamaţie, primită de vreo jumătate de an, a fost din partea unui consumator care reclama un ziar de largă circulaţie din Bucureşti pentru simplu fapt că citise în ziua respectivă în horoscop că va câştiga o sumă foarte mare de bani şi a jucat şi la loz în plic, şi a luat şi un bilet la loto şi la alte jocuri, şi nu a câştigat nimic. Ne-a trimis biletele respective şi decupajul din ziar cu horoscopul şi reclama ziarul, cerând daune materiale şi morale pentru că el şi-a cheltuit nişte bani crezând că va putea câştiga aşa cum scria în horoscop. Răspunsul nostru a fost că trebuie să se adreseze ziarului sau redactorului care ţinea rubrica de horoscop, pentru daune. I-am explicat că noi nu avem nicio treabă", a spus Constantin Cerbulescu.

Preşedintele ANPC a declarat în interviul acordat agenţiei de presă că scopul instituţiei este acela de a-l face pe consumatorul român să conştientizeze drepturile pe care le are, mai ales pe cel de a sesiza autorităţile în cazul unui produs neconform.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close