Antena 3 CNN Timp liber Fun Viața într-un apartament de 8 metri pătrați. VIDEO interzis claustrofobilor

Viața într-un apartament de 8 metri pătrați. VIDEO interzis claustrofobilor

Viața într-un apartament de 8 metri pătrați. VIDEO interzis claustrofobilor
Sursa foto: foto: captura Youtube
15 Mai 2014   •   22:11
Viața Feliciei Cohen se desfășoara într-un spațiu de 8 metri pătrați, într-un apartament minuscul din cartierul Manhattan, New York.

Nu are bucătărie, nu se poate ridica în fund din pat – pentru că tavanul e la câțiva centimetri deasupra capului ei – și nici nu poate sta prea confortabil pe WC, dar s-a obișnuit și nu se mai plânge de nimic.

Felice, care locuiește de câțiva ani în apartament, a fost nevoită să devină un adevărat maestru al organizării spațiului, pentru că nu își permitea să irosească niciun colțișor. Își ține bananele în cuptorul cu microunde și nu are decât două farfurii, o furculiță și o lingură în toată casa.


Când vin musafiri pe la ea, desface două scaune pliante. “De câte obiecte avem cu adevărat nevoie? Eu cred că de mult mai puține decât am fi tentați să credem!”, spune Felice.

Sunt și compromisuri, recunoaște ea, dar sunt și satisfacții: plătește numai 700 de dolari pe chirie, în timp ce vecinii ei new-yorkezi dau 3.000 pe lună. Vezi cum arată apartamentul ei în interior și cum a reușit să și-l aranjeze!




×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close