Antena 3 CNN Timp liber Muzică CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018
Sursa foto: foto- Facebook/ Bella Santiago
24 Dec 2018   •   10:18

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago este fericita câștigătoare a X Factor 2018, cea care a reușit să plece acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. Filipineza din echipa Deliei a avut adversari extrem de bine pregătiți, și anume cele două finaliste din echipa lui Ștefan Bănică, Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, și Cristian Moldovan, din echipa lui Carla's Dreams. 

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago s-a mutat în România în anul 2016 pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață și a reușit să-i impresioneze cu vocea sa pe toți cei care au ascultat-o. Unul dintre cei care a crezut din prima în talentul său a fost solistul trupei Jukebox, alături de care a participat la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate”. Cei doi au fost la doar un pas de a ne reprezenta țara la Eurovision. 

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Câștigătoarea X Factor 2018 a avut parte și de un alt moment extrem de important din viața ei în această lună. La începutul lui decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei român, Nicolae Ionuț Grigorie. ”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, povestea Bella în acel moment. 

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Cu toate că are toate motivele din lume să zâmbească și să fie fericită, Bella Santiago are și un lucru care nu-i dă pace. Fiica ei de șapte ani este departe de ea, aceasta locuind în Filipine alături de bunica sa. Tocmai de aceea planul Bellei este să-și aducă copilul în România în primăvara anului viitor. 

Citiți și CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago, marea câștigătoare de la X Factor

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close