x close

Elton John, pe lista interpreților care vor cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Artistul a fost nevoit să-și anuleze două concerte

07 Feb 2018   •   13:54
Elton John, pe lista interpreților care vor cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Artistul a fost nevoit să-și anuleze două concerte foto: Twitter

Elton John şi-a anulat două spectacole pe care urma să le susţină la Las Vegas, deoarece acestea se suprapuneau cu nunta prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle din luna mai, la care se aşteaptă ca artistul să participe atât în calitate de invitat, cât şi de interpret, informează DPA.

Concertele programate pentru zilele de 18 şi 19 mai la Caesars Palace au fost marcate ca "anulate" pe site-ul oficial de rezervări pentru spectacolele artistului din respectiva locaţie.

"Din cauza unui conflict de planificare, Elton John a reprogramat spectacolele anunţate pentru vineri, 18 mai şi sâmbătă, 19 mai, în cadrul seriei de concerte 'The Million Dollar Piano' din sala Colosseum din cadrul Caesars Palace, pentru duminică, 6 mai, şi miercuri, 16 mai", au precizat organizatorii.
 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

elton john Meghan Markle printul Harry Las Vegas
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati