Antena 3 CNN Timp liber Turism Insula Saona, probabil cel mai frumos loc din Republica Dominicana

Insula Saona, probabil cel mai frumos loc din Republica Dominicana

Insula Saona, probabil cel mai frumos loc din Republica Dominicana
26 Feb 2014   •   16:43

Chiar daca saptamana de vacanta in Republica Dominicana e prea scurta ca sa poti vedea toate locurile frumoase de aici, fa-ti timp si exploreaza paradisiaca Insula Saona, un adevarat Rai in Marea Caraibelor. Frumusetea locului a atras diversi regizori, multe filme si reclame s-au turnat aici, cum ar fi Piratii din Caraibe.

 

Saona este considerat cel mai frumos loc din Republica Dominicana; te asteapta cu nisipuri infinite de un alb stralucitor, cu apa limpede a oceanului, palmieri unduitori si umbrosi! Experientele tale de capatai vor fi: inotul printre pesti exotici, intalnirile cu localnicii primitori care te vor invita sa le vizitezi casele si satele!

Imbarca-te la bordul unui catamaran pentru o croaziera exotica pe insula Saona. Una din atractiile sale populare este satul Mano Juan, situat in sud. Locuitorii sunt foarte ospitalieri si te vor primi cu drag in casele lor, desi nu sunt bogati. Traiesc din pescuit si agricultura. Electricitatea este furnizata de cateva panouri solare. De cum intri in sat, ai sa fii placut impresionat de casele din lemn viu colorate, care arata ca o imagine de pe o carte postala perfecta.

Pe tot parcursul croazierei, celebrul rom dar si alte bauturi locale sunt la discretie la bordul vasului, asa ca buna dispozitie este garantata.

 
Insula Saona, care face parte din Parcul National de Est, este cea mai mare insulă adiacentă a Republicii Dominicane, situata in partea sudica.

 

Tips: In excursie pot merge copiii de peste 8 ani. Femeile gravide, persoanele cu boli de inima si/sau afectiuni ale coloanei sau gatului nu au permisiunea sa mearga in croaziera.

Ia-ti cu tine prosoape, costum de baie si crème de protectie solara. Nu uita aparatul de fotografiat si camera video!



Oferta Republica Dominicana

Hotel Riu Naiboa* - de la 628 euro/pers, avion Madrid – Punta Cana – Madrid, asigurare de bază, 7 nopți cazare cu all-inclusive, valabil în luna mai, agenția Gulliver Tours http://www.gullivertours.ro/sejur-exotic-all-inclusive-republica-dominicana-riu-naiboa-4-punta-cana-P144, 021/794.75.07

 
  de Catalina Alberti
 

 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close