Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş, în vizită la răniţii din Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi

Dacian Cioloş, în vizită la răniţii din Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi

Dacian Cioloş, în vizită la răniţii din Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Noi 2015   •   09:52

Premierul Dacian Cioloş vizitează, miercuri dimineaţă, răniţii în urma incendiului de la clubul Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi. Prim-ministrul a ajuns în jurul orei 9.00 la unitatea medicală.
   
La Spitalul de Arşi se află 11 dintre cele 39 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv internate în spitalele din Capitală.
   
Premierul Dacian Cioloş declara, sâmbătă, că i-a cerut ministrului Sănătăţii să monitorizeze situaţia pacienţilor care au suferit în urma accidentului de la clubul Colectiv şi să-l informeze periodic.
  
"Am cerut ministrului Sănătăţii să continue să urmărească foarte atent situaţia persoanelor care au suferit arsuri şi anumite consecinţe de sănătate în urma accidentului de la Colectiv şi să am o informare periodică atât în privinţa evoluţiei situaţiei celor care sunt internaţi în ţară, cât şi a celor internaţi în străinătate", a spus Cioloş.
   
În spitalele din Capitală mai erau internate, marţi, 39 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 10 sunt în stare critică şi gravă, alţi aproape 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în clinici din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia şi Germania.
   
Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii (MS), marţi dimineaţă erau internaţi în spitale din Capitală 39 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi 11 pacienţi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 9, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 5, la Spitalul Elias - 3, la Spitalul Militar Central - 4, la Spitalul Floreasca - 3, la Spitalul Universitar de Urgenţă - 2, la Spitalul "Dimitrie Gerota" şi la Institutul "C.C. Iliescu" - câte un pacient.
   
Ministerul Sănătăţii a precizat că 42 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close