Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş, mesaj pentru români cu ocaziei Zilei Naţionale: Vrem o ţară cu care să ne mândrim

Dacian Cioloş, mesaj pentru români cu ocaziei Zilei Naţionale: Vrem o ţară cu care să ne mândrim

Dacian Cioloş, mesaj pentru români cu ocaziei Zilei Naţionale: Vrem o ţară cu care să ne mândrim
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    01 Dec 2015   •   08:42

Premierul şi ministrul de Interne au transmis mesaje românilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Într-un mesaj video postat pe Facebook, premierul Dacian Cioloş le transmite românilor un mesaj de solidaritate şi îi îndeamnă să facă tot ce se poate pentru a fi mândri de ţara lor.

 
Mesajul meu pentru românii de pretutindeni cu ocazia Zilei de 1 decembrie

Posted by Dacian Ciolos on 30 Noiembrie 2015


Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă a transmis un mesaj în care vorbeşte de semnificaţia Zilei de 1 decembrie şi le aminteşte românilor că instituţia pe care o conduce veghează la siguranţa şi securitatea lor.

"Ziua Naţională a României este o sărbătoare de suflet a românilor, dar şi un simbol al hotărârii noastre de a ne decide singuri destinul ca stat unitar şi indivizibil. Libertatea, independenţa, integritatea teritorială sunt valori pe care românii le-au prejuit şi le-au apărat indiferent de contextul istoric, social sau politic. Dacă la momentul 1 Decembrie 1918 ne afirmam identitatea ca naţiune română, timp de aproape un veac, prin seriozitate şi consecvenţă, ne-am construit o identitate europeană. În cei 97 de ani de la Marea Unire, România a parcurs etape definitorii ale evoluţiei statului român, întărind instituţiile sale fundamentale".

Atmosfera sărbătorii de 1 Decembrie s-a simţit şi la Preşedinţie. Palatul Cotroceni a fost luminat la lăsarea serii în culorile tricolorului. Klaus Iohannis a anulat însă organizarea unei petreceri care să marcheze Ziua Naţională.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Petre Toba Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close