x close

Fii alături de noi!

Halucinant! Adevăratul tun al lui Borcea

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   23:23
Halucinant! Adevăratul tun al lui Borcea 817
Parcul Drumul Taberei din Bucureşti a fost distrus de Elena Udrea şi de Cristian Borcea. După ce ani de zile, familia Udrea-Cocoş a beneficiat de pe urma ştrandului, prin firme şi interpuşi, Cristian Borcea a preluat afacerea şi a continuat distrugerea spaţiului verde.
 
Au fost doborâţi zeci de arbori, iar zona s-a umplut de construcţii. Parcul Drumul Taberei este locul unde intersele de partid s-au întâlnit cu cele de afaceri. Fief PDL în timpul mandatului de primar al lui Cristian Poteraş, zona a stârnit interesul unor oameni de afaceri apropiaţi PDL.
 
După ce ani buni, administrarea ştrandului din parc a fost făcută de o firmă controlată de Dorin Cocoş şi Dumitru Bucşaru, ambii reţinuţi recent în dosarele penal, ştrandul Moghioroş a ajuns pe mâna familiei Borcea.
 
Deşi o parte din zona ştrandului este considerată zonă verde protejată, familia Borcea - prin firma Aqua Summer SRL - a ridicat mai multe construcţii, betonând practic spaţiul verde.
 
Locuitorii din sectorul 6 aşteaptă de mai bine de doi ani renovarea parcului Drumul Taberei, un proiect în valoare de 15 milioane euro, aprobat în 2011 de Elena Udrea.

Informaţiile au fost prezentate de Mihai Gâdea în ediția de miercuri seară a Sintezei zilei.


poza

Actualitate

22 de milioane de euro, dispărute în șase minute. Corpul de Control al Ministerului Agriculturii a intrat pe fir

Suspiciuni de fraudă cu fonduri europene la Agenția de Dezvoltare Rurală. Cele 22 de milioane de euro ce ar fi trebuit să ajungă pentru tot anul au fost epuizate în şase minute. Ministrul Agriculturii a...

31 Mai 2016  •  10:43

poza

Show

Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital

Maestrul Sebastian Papaiani a trecut prin clipe grele, în ultimele zile, după ce a suferit un accident vascular cerebral şi s-a prăbuşit  în baia casei sale, acolo unde a şi fost găsit de către so...

31 Mai 2016  •  09:56

sati