Antena 3 CNN Actualitate Agresorul jandarmului din Piața Victoriei a fost identificat

Agresorul jandarmului din Piața Victoriei a fost identificat

Agresorul jandarmului din Piața Victoriei a fost identificat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Iun 2018   •   21:12

Agresorul unui jandarm, agresat în urmă cu câteva zile la protestul din Piața Victoriei, a fost identificat luni după-amiază de autorități.

Câteva mii de oameni au manifestat în fața Guvernului, pe 20 iunie, iar la un moment dat au existat momente mai tensionate în care manifestanţii s-au împins cu jandarmii. Şase persoane au fost ridicate pe loc de forţele de ordine şi au fost amendate.

Jandarmeria a transmis atunci că, pe baza imaginilor filmate în piață, se vor face verificări pentru identificarea persoanei agresive.

"Este un caz clar de ultraj, sunt provocări de care jandarmii au avut parte pe tot parcursul zilei de joi pentru a-i determina să reacționeze. Împotriva acestor persoane au fost îndreptate acțiunile noastre și mulțumim celor care s-au delimitat de acest tip de comportament”, a transmis, după protest, Jandarmeria.

"Acesta este agresorul. În aceste minute este dus la secția de poliție. Vom vedea ce se va întâmpla - în cazul Boureanu, acesta a fost arestat pentru faptul că a lovit un polițist. În cazul acesta avem de-a face cu un agresor care îl lovește intenționat pe jandarm. Mai mult decât atât, pare că provoacă", a explicat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close