Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: Cel mai important e că Trump nu a avut de făcut niciun reproș României. E incredibil pentru un președinte american

Bogdan Chirieac: Cel mai important e că Trump nu a avut de făcut niciun reproș României. E incredibil pentru un președinte american

Bogdan Chirieac: Cel mai important e că Trump nu a avut de făcut niciun reproș României. E incredibil pentru un președinte american
de M.Z.    |    09 Iun 2017   •   23:32

Analistul Bogdan Chirieac s-a arătat plăcut impresionat de faptul că președintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de laudă la adresa României.

”Cred că cel mai important e că președintele Donald Trump nu a avut a face niciun reproș României, ci a făcut numai aprecieri la adresa României. A spus că e un aliat de nădejde, a vorbit de democrație, de un parteneriat strategic întărit și investiții în economie, ce pe noi ne interesează foarte mult.

Președintele Trump are o părere excepțională despre țara noastră, iar Donald Trump nu e politician, e ziarist, e om de afaceri și unul extrem de dur, dar a avut un discurs de om de stat. Este incredibil pentru un președinte american”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, vineri, de la Casa Albă, într-o intervenție la Antena 3.

Întrebat de Mihai Gâdea, aflat de asemenea la Casa Albă, ce părere are de modul în care a fost reprezentată România, Chirieac a răspuns: 

”Cred că România a fost bine reprezentată de Klaus Iohannis, și ca discurs, și ca limba engleză vorbită”, a încheiat Chirieac.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close