Antena 3 CNN Actualitate Andrei Postelnicu a fost găsit. Autorităţile americane au făcut descoperirea şocantă şi au anunţat familia jurnalistului

Andrei Postelnicu a fost găsit. Autorităţile americane au făcut descoperirea şocantă şi au anunţat familia jurnalistului

Andrei Postelnicu a fost găsit. Autorităţile americane au făcut descoperirea şocantă şi au anunţat familia jurnalistului
Sursa foto: Foto:kathrynsreport.com
06 Oct 2015   •   18:31

Familia lui Andrei Postelnicu a fost informată de autorităţile americane că, după efectuarea testelor ADN, cele două fragmente de os găsite pe o plajă din Florida ar aparţine lui Andrei.

Andrei Postelnicu a dispărut anul trecut, în largul coastelor Floridei, cu avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota.

Vestea a sosit printr-un simplu e-mail transmis de autorităţile din Florida, deşi fragmentele osoase fuseseră găsite în aprilie anul trecut.

"Nu s-au grăbit de loc. Urmează ca în mod oficial să vină un ordin judecătoresc, scris, prin care să se confirme o prezumptivă moarte", spune, încă nelămurit, Mihai Postelnicu, tatăl lui Andrei.

Andrei Postelnicu a fost corespondentul Antenei 1 în Statele Unite şi a fost colaboratorul multor publicaţii internaţionale. În 2004, Andrei Postelnicu era desemnat unul dintre cei mai influenţi 30 de jurnalişti economici din Statele Unite.

Continuarea pe libertatea.ro.
 

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close