Antena 3 CNN Actualitate Atentat la Barcelona. Numărul de telefon la care pot suna cetăţenii români afectaţi

Atentat la Barcelona. Numărul de telefon la care pot suna cetăţenii români afectaţi

Atentat la Barcelona. Numărul de telefon la care pot suna cetăţenii români afectaţi
de S.T.    |    17 Aug 2017   •   19:56

Niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului de la Barcelona, informează Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei României de la Madrid a fost instituită o celulă de criză.

„Consulatul General al României la Barcelona are în atenţie incidentul produs în zona La Rambla şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a verifica dacă printre victime se înregistrează şi cetăţeni români. Momentan nu există indicii în acest sens. De asemenea, la nivelul Ambasadei României la Madrid a fost instituită o celulă de criză”, transmite MAE.

Ministerul Afacerilor Externe mai informează că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close