x close

Fii alături de noi!

VALENTINE'S DAY 2016. Barack Obama i-a transmis un mesaj inedit soției sale, de Ziua Îndrăgostiților – VIDEO

de D.G.   •   13 Feb 2016   •   23:53
VALENTINE'S DAY 2016. Barack Obama i-a transmis un mesaj inedit soției sale, de Ziua Îndrăgostiților – VIDEO  817
VALENTINE'S DAY 2016.Chiar și președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, sărbătorește Valentine's Day, iar cu această ocazie specială i-a făcut o declarație amuzantă soției lui, Michelle.

VALENTINE'S DAY 2016. Barack Obama a fost oaspetele special din cadrul emisiunii ”Ellen Show” unde i-a adresat Primei Doamne câteva cuvinte de dragoste, dar și amuzante, potrivit kankan.md.

VALENTINE'S DAY 2016. ''Michelle, în această Zi a Îndrăgostiților, te voi trata așa cum trebuie. Îți voi face niște pâine cu zucchini. Apoi voi aranja câteva legume pe o farfurie, exact așa cum îți place. Apoi îți voi face un masaj în timp ce te uiți la Provocarea de Design a lui Ellen pe HGTV. Pentru că te iubesc atât de mult, voi avea grijă de tine mai mult decât vei ști vreodată. Michelle, am luat multe decizii bune ca președinte. Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost să te aleg pe tine. Mulțumesc că mă suporți. Te iubesc”, a mărturisit Obama în cadrul emisiunii lui Ellen, potrivit dailymail.co.uk.

sursa: Youtube

poza

Actualitate

TIR răsturnat în județul Argeș. Șoferul era aproape de comă alcoolică

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, duminică, pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, iar cei doi bărbaţi care se aflau în cabină erau băuţi, unul dintre ei având o alcoolemie...

26 Iun 2016  •  19:48

poza

Show

Monica Tatoiu îşi ameninţă soţul în fiecare lună că-l părăseşte

Invitată în emisiunea "Star Chef", Monica Tatoiu a mărturisit că în fiecare lună îşi ameninţă soţul că divorţează. Vedeta a dezvăluit şi motivul care o împinge de fiecare da...

26 Iun 2016  •  17:43

sati