x close

Fii alături de noi!

Decizia autorităților în cazul românilor lăsaţi fără copii de statul norvegian

de S.T.   •   07 Ian 2016   •   12:35
Decizia autorităților în cazul românilor lăsaţi fără copii de statul norvegian 534
O delegaţie parlamentară vrea să meargă în Norvegia pentru a discuta cazul familiei Bodnariu. Membrii Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării vor studia datele anchetei sociale făcute de autorităţile norvegiene în acest caz.

Vă reamintim că în luna noiembrie a anului trecut, cei 5 copii ai lui Marius Bodnariu au fost luaţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, după ce două dintre fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Minorii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.


 

 

poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati