x close

Fii alături de noi!

Decizia autorităților în cazul românilor lăsaţi fără copii de statul norvegian

de S.T.   •   07 Ian 2016   •   12:35
Decizia autorităților în cazul românilor lăsaţi fără copii de statul norvegian 534
O delegaţie parlamentară vrea să meargă în Norvegia pentru a discuta cazul familiei Bodnariu. Membrii Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării vor studia datele anchetei sociale făcute de autorităţile norvegiene în acest caz.

Vă reamintim că în luna noiembrie a anului trecut, cei 5 copii ai lui Marius Bodnariu au fost luaţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, după ce două dintre fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Minorii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.


 

 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gest incredibil făcut de Anamaria Ferentz pentru bolnavii de cancer

Plecată de ani buni în America, Anamaria Ferentz dă dovadă că iubește din plin țata de adopție. Și asta pentru că vedeta a făcut un gest incredibil: și-a donat părul pentru bolnavii de cancer.

27 Iul 2016  •  11:09

sati