Antena 3 CNN Actualitate Ce promisiune i-a făcut Dacian Cioloș cancelarului german Angela Merkel

Ce promisiune i-a făcut Dacian Cioloș cancelarului german Angela Merkel

Ce promisiune i-a făcut Dacian Cioloș cancelarului german Angela Merkel
07 Ian 2016   •   18:14

Premierul Dacian Cioloş a calificat joi drept 'foarte bună' întâlnirea pe care a avut-o cu cancelarul Angela Merkel, precizând că i-a vorbit oficialului german despre atuurile ţării noastre şi despre interesul pe care îl are România în a fi parte activă a tuturor proceselor europene.

'Întâlnire foarte bună cu doamna cancelar Merkel. Deschiderea pe care am găsit-o aici este cea mai bună dovadă că relaţiile noastre sunt pe calea cea bună şi dezvoltarea economică se va consolida prin investiţii şi schimburi comerciale noi. I-am vorbit doamnei cancelar despre atuurile ţării noastre şi despre interesul pe care îl avem în a fi parte activă a tuturor proceselor europene, cu atât mai mult a celor dificile cum sunt cele legate de problemele imigraţiei. Procesul trebuie să se bazeze pe principii şi mecanisme funcţionale, împărtăşite prin acord comun de către toate statele membre', a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dacian Cioloş efectuează joi o vizită oficială în Germania. Potrivit unui comunicat al Guvernului, întrevederile aflate pe agenda vizitei premierului la Berlin vizează întărirea relaţiilor bilaterale cu Germania şi stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeană. ''Vizita oficială în Germania va fi, de asemenea, un prilej pentru a dezvolta relaţiile economice şi a definitiva o strategie pentru consolidarea contactelor cu mediile de afaceri'', a precizat Executivul.

Dacian Cioloș a transmis un mesaj după întâlnirea pe care a avut-o cu Angela Merkel la Berlin.

"Întâlnire foarte bună cu doamna Cancelar Merkel. Deschiderea pe care am găsit-o aici este cea mai bună dovadă că relatiile noastre sunt pe calea cea bună și dezvoltarea economică se va consolida prin investiții și schimburi comerciale noi.

I-am vorbit doamnei cancelar despre atuurile țării noastre și despre interesul pe care îl avem în a fi parte activă a tuturor proceselor europene, cu atât mai mult a celor dificile cum sunt cele legate de problemele imigrației. Procesul trebuie să se bazeze pe principii și mecanisme funcționale, împărtășite prin acord comun de către toate statele membre", a zis Dacian Cioloș după întâlnirea cu Angela Merkel.

- See more at: http://www.dcnews.ro/dacian-ciolo-trage-concluziile-dupa-o-discu-ie-cu-angela-merkel_494178.html#sthash.gYO4Pm6o.dpuf

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Angela Merkel
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close