Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, despre asemănarea dintre Elena Udrea și Ioan Ficior: „Decât un an cioară, mai bine o zi șoim”

Cristian Tudor Popescu, despre asemănarea dintre Elena Udrea și Ioan Ficior: „Decât un an cioară, mai bine o zi șoim”

Cristian Tudor Popescu, despre asemănarea dintre Elena Udrea și Ioan Ficior: „Decât un an cioară, mai bine o zi șoim”
30 Mar 2017   •   22:39

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit, la un post de televiziune, despre asemănările existente între Elena Udrea și torționarul Ioan Ficior, condamnat la 20 de închisoare pentru infracțiuni contra umanității.

”Știți ce asemănare există între Ioan Ficior, condamnat ieri (miercuri, n.r.) la 20 de ani de închisoare pentru ce a făcut la Periprava cu deținuții politici și doamna Udrea? Prima asemănare este că, în perioada lor de glorie, nu i-a atins nimeni nici cu un fulg. Când se întâmplă ce se întâmplă cu domnul Ficior. La 57 de ani după domnul Ficior a trăit cum a vrut, n-a avut nimic de suferit de pe urma monstruozităților pe care le-a comis. E verde și acum. Cine știe? Poate supraviețuiește și pușcăriei. I se mai dau niște scăderi din pedeapsă, poate reușește aia cu grațierea. Și cei care au murit sunt, de mult timp, oale și ulcele, în vreme ce domnul Ficior a trăit până la adânci bătrâneți fără niciun fel de problemă. La fel și doamna Udrea. O să facă ceva pușcărie: un an, doi, cinci, șase. Și? Decât un an cioară, mai bine o zi șoim. A fost vreme de 12 ani...a făcut ce-a vrut mușchiul ei în țara asta. A ajuns, practic, împărăteasa României. Se mai mișca ceva undeva fără doamna Udrea? Nu. A trăit, a făcut ce-a vrut ea, ne-a încălecat pe toți. Acum o să facă ceva pușcărie. Păi, nu rentează?”, a spus Cristian Tudor Popescu, la digi24.ro.


 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close