Antena 3 CNN Actualitate Cum primea şpagă doctoriţa care şi-a transfomat pacienţii în cobai. ”1.500 îi OK?”

Cum primea şpagă doctoriţa care şi-a transfomat pacienţii în cobai. ”1.500 îi OK?”

Cum primea şpagă doctoriţa care şi-a transfomat pacienţii în cobai. ”1.500 îi OK?”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Iun 2016   •   15:27

Ancheta în cazul dr. Delia Podea, medic psihiatru din Arad, vizată în dosarul testărilor ilegale de medicamente, a pornit după ce procurorii au primit infomaţii că persoane perfect sănătoase se pensionau pe motive medicale. Unul dintre martori a povestit cum s-a internat într-un spital de nebuni, deşi era perfect sănătos, deoarece voia să se pensioneze. În salonul de spital, el a dat peste alte persoane sănătoase, scrie adevarul.ro.

Una dintre persoanele care au apelat la „serviciile” Deliei Podea a povestit procurorilor că ea lucra în străinătate şi că nu plătea taxele pentru pensie în România. Aşa că s-a gândit să iasă la pensie pe motive medicale.

 S-a internat la nebuni deşi era perfect sănătoasă

S-a internat la nebuni deşi era perfect sănătoasă

Citeste mai mult: adev.ro/o86y4n

„În ţară nu am o pensie de vârstă sau medicală. În aceste condiţii dorind să am un venit sigur, respectiv o pensie de invaliditate, m-am gândit să-i solicit sprijinul doctoriţei Podea Delia pentru a o întreba dacă mă poate ajuta în acest sens. Astfel, în ziua respectivă am întrebat-o pe doamna doctor dacă la vârsta mea de 44 de ani pot obţine o pensie medicală. Aceasta mi-a spus că în principiu se poate dar mai greu, întrucât << în ziua de astăzi sunt mai mult cu ochii pe ei şi nu se poate aşa uşor pentru că durează mai mult timp fiind nevoie de mai multe internări >>, respectiv trei – patru internări. Mi-a spus că urmează să ne mai auzim în acest sens, dacă sunt de acord,şi să o caut lunea seara la cabinet, precizându-mi încă o dată că : << Şi e mult mai greu decât a fost >>. Mi-a spus că mă poate interna dar dacă am asigurare şi card de sănătate. I-am spus că am asigurare dar după soţ”.

Continuarea pe adevarul.ro

 

×
Subiecte în articol: spaga Arad
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close