Antena 3 CNN Actualitate De ce denunţurile la adresa lui Vasile Blaga nu au avut niciun efect

De ce denunţurile la adresa lui Vasile Blaga nu au avut niciun efect

De ce denunţurile la adresa lui Vasile Blaga nu au avut niciun efect
05 Oct 2015   •   21:52

Cutremurătoarele denunţuri din dosarul „Microsoft-EADS” care îl vizează pe liderul PNL Vasile Blaga zac de un an în nelucrare, în pofida indiciilor care arată că afacerea a fost supervizată de PDL: „S-a intalnit cu Blaga si i-a dat 60.000 euro... 600.000 euro i-am depus la PDL, la solicitarea lui Vasile Blaga... Pentru suma incasata a asigurat sustinerea proiectului in Guvern prin intermediul lui Blaga... A fost exclus de Blaga din circuitele de mita”, scrie luju.ro.

Acuzaţiile la adresa lui Vasile Blaga sunt extrem de grave. În alte dosare, pe baza unor simple denunţuri, mult mai laconice decat declaraţiile din cazul „Microsoft”, denunţuri care uneori au vizat fapte vechi chiar şi de zece ani, DNA nu a ezitat să recurgă la reţineri şi să ceară arestarea inculpaţilor. Acum însă nimic nu s-a intâmplat. Mai multe detalii şi documente, pe luju.ro.

Subiectul a fost dezbătut, luni seară, şi în emisiunea "Subiectiv" de către Răzvan Dumitrescu şi invitaţii săi. În opinia senatorului PNL Cristian Bodea denunţurile pot fi şi mincinoase, iar procurorii DNA nu pot face nimic în lipsa unor probe adiacente.

"A spus Codruţa Kovesi clar - nu putem face un dosar doar pe baza unui denunţ. Trebuie să existe încă ceva", a spus senatorul PNL.





×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close