Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi au intrat în casa acestei tinere celebre din România ca să-i schimbe apometrele. Este incredibil ce a urmat

Doi bărbaţi au intrat în casa acestei tinere celebre din România ca să-i schimbe apometrele. Este incredibil ce a urmat

Doi bărbaţi au intrat în casa acestei tinere celebre din România ca să-i schimbe apometrele. Este incredibil ce a urmat
Sursa foto: foto: Facebook
17 Oct 2017   •   12:25

Ana Otvos, fostă luptătoare de top a României, a rămas impresionată de o replică primită din partea unui angajat al unei firme de instalaţii pe care a solicitat-o în week-end.

Nu i s-a părut tocmai potrivit atunci când unul dintre băieţii care îi schimbau apometrele a pornit o conversaţie, dar Ana nu a regretat că i-a răspuns acestuia, scrie ProSport.ro.

"Acasă, aştept firma "X" să îmi schimbe apometrele. Vin băieţii să constate, luăm o decizie împreună, semnez contractul, bla bla bla... Oamenii se apucă de treabă! Unul dintre băieţi, în timp ce lucra, îşi cere scuze şi mă întreabă dacă pozele de pe mobila din sufragerie îmi aparţin, poze ce reprezentau ipostaze din meciurile mele.

Prima mea reacţie a fost să refuz conversaţia şi să zic 'nu', însă imediat am citit pe faţa lui o admiraţie enormă. După o scurtă discuţie, în care i-am zis câte puţin din palmaresul meu la lupte libere, despre copilăria mea la lotul olimpic, s-a uitat la mine şi a zis cu vocea tremurândă: 'Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi, românii, şi pentru România!'. Bravo, omule, că încă mai ştii să apreciezi adevăratele valori!", a scris sportiva născută la Târgovişte pe Facebook.

×
Parteneri
Pensionări pe motiv de depresie în rândul polițiștilor, jandarmilor și pompierilor
x close