Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: I-am spus premierului că nu mă interesează cine conduce TAROM, important e să fie o companie puternică

Dragnea: I-am spus premierului că nu mă interesează cine conduce TAROM, important e să fie o companie puternică

Dragnea: I-am spus premierului că nu mă interesează cine conduce TAROM, important e să fie o companie puternică
de M.Z.    |    21 Aug 2017   •   16:56

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că i-a transmis premierului Mihai Tudose că nu-l interesează cine se află la conducerea TAROM, adăugând că este important ca această companie aeriană să devină una puternică, stabilă şi profitabilă. 

"Sper să nu se supere premierul, a vrut să deschidă subiectul TAROM. I-am spus că nu mă interesează cine e acolo, vreau doar ca această companie să ajungă aşa cum am stabilit în programul de guvernare şi în campania electorală, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă şi care să devină, totuşi, o mândrie naţională", a declarat Liviu Dragnea la plecarea de la sediul Guvernului, unde a avut o discuţie de cinci ore cu premierul Mihai Tudose şi vicepremierii Marcel Ciolacu şi Sevil Shhaideh. 

Întrebat de presă în acelaşi context dacă a luat vreo decizie în legătură cu noua conducere de la TAROM, Tudose a răspus: "Vă repet, nu prim-ministrul numeşte directorul de la TAROM, (...) este atributul CA-ului de acolo şi răspunde, evident, ministrul de resort". 

Directorul general al companiei aeriene de stat TAROM, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia.

Citiți și Surse: Noul director interimar al TAROM este Alex Frunză.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea mihai tudose Tarom
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close