Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu criminala între cele două atacuri. Un martor dezvăluie ce a făcut femeia în timpul când nu era căutată

Imagini cu criminala între cele două atacuri. Un martor dezvăluie ce a făcut femeia în timpul când nu era căutată

Imagini cu criminala între cele două atacuri. Un martor dezvăluie ce a făcut femeia în timpul când nu era căutată
14 Dec 2017   •   21:49

Mihai Gâdea a prezentat imagini în exclusivitate cu criminala între cele două atacuri.

Femeia merge într-un magazin, se uită după camere de supraveghere, ia o băutura energizantă din frigider.

Criminala își calculează fiecare mișcare ca să poată fura din magazin. Femeia își consumă băutura chiar în unitatea alimentară, ferindu-se de ceilalți clienți atunci când se apropiau de ea. Apoi pune cutia la loc.

Proprietara magazinului a povestit pentru Antena 3 ce a făcut femeia pe tot parcusul timpului cât s-a aflat acolo.

„Filmulețul îl dețineți este în exclusivitate. La 16.48 a intrat în magazin, s-a dus în spate, a luat băutura, s-a ascuns după un stâlp și a consumat-o. Noi am vizionat mai târziu, după ce o angajată a spus că e o doamnă dubioasă, am găsit cutia goală în frigider. Atunci s-a considerat doar un furt. Ne-am uitat pe camere. Ulterior am văzut imaginile la televizor și apoi am făcut legătura. Eu în prima fază am crezut că e de altă religie. Am crezut că este musulmană, avem clienți musulmani, nu era nicio problemă. A intrat în magazin, nu și-a luat coș, ne-am gândit că intenționează să-și ia ceva. În partea din spate, există un stâlp și nu se vede din față. Magazinul e în zona Gara de Nord. La 17.00 consumă energizantul. Eu eram în birou, în magazin era vânzătoarea, mi-a spus că a existat acest incident, m-am dus în birou, am derulat imaginile. Nu mi s-a părut nimic suspect. Magazinul deține 16 camere. Ea se așează după stâlp ca să nu o vadă vânzătoarea”, a declarat proprietara.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close