Antena 3 CNN Actualitate Imagini cutremurătoare! Copil de doi ani, învățat de tată să facă sex. Antena 3 a sesizat Protecția Copilului

Imagini cutremurătoare! Copil de doi ani, învățat de tată să facă sex. Antena 3 a sesizat Protecția Copilului

Imagini cutremurătoare! Copil de doi ani, învățat de tată să facă sex. Antena 3 a sesizat Protecția Copilului
Sursa foto: Foto:pixabay.com
01 Feb 2016   •   13:57

Maria Coman a difuzat în ediția de marți a emisiunii Se întâmplă în România, de la Antena 3, imagini absolut cutremuratoare în care tatăl unui copil de aproximativ doi ani îl învață pe acesta să facă sex, îl pune chiar să exerseze gesturile cu o păpușă, în timp ce îi vorbește copilului într-un mod incalificabil.

Redactia Antena 3 a cumpănit mult timp asupra deciziei de a difuza aceste imagini cumplite. Am considerat însă că decizia de a le difuza este una bună pentru că in aceste condiții, primează interesul major al copilului.

Copilul și familia acestuia trebuie găsite, drept pentru care vă solicitam ajutorul. Vom difuza aceste imagini până când autorităţile vor ajunge la copilul abuzat.

Daca știți adresa familiei, vă rugăm să ne contactati la [email protected]. In paralel, am și trimis absolut toate datele pe care le avem Protecției Copilului. Vă avertizam ca imaginile va pot afecta puternic emoțional.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close