Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante! Pasagerii aeronavei care a luat foc la Dubai fug înspăimântați, înainte ca avionul să explodeze

Imagini șocante! Pasagerii aeronavei care a luat foc la Dubai fug înspăimântați, înainte ca avionul să explodeze

Imagini șocante! Pasagerii aeronavei care a luat foc la Dubai fug înspăimântați, înainte ca avionul să explodeze
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
04 Aug 2016   •   08:42

Apar imagini şocante la aproape o zi după ce o aeronavă a aterizat de urgenţă şi a luat foc pe aeroportul internaţional din Dubai. Pasagerii cursei aeriene au filmat momentele de panică din timpul evacuării, dar şi explozia care a distrus avionul, la scurt timp după ce toţi pasagerii au reuşit să iasă din aeronavă.  

Zeci de pasageri fug disperaţi din calea flăcărilor, în timp ce alţii par mai preocupaţi să-şi ia bagajele, decât să-şi salveze vieţile.

Toate cele 275 de persoane aflate la bordul avionului Emirates au scăpat nevătămate. Un pompier şi-a pierdut însă viaţa în timpul intervenţiei. Alte 14 persoane au fost transportate la spital, însă starea lor de sănătate este bună.

Potrivit informaţiilor din presa internaţională, accidentul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la trenul de aterizare. În Dubai sunt 48 de grade, iar temperaturile caniculare au favorizat răspândirea focului. Avionul de tip Boeing 777 venea din India. Timp de câteva ore, niciun avion nu a putut să decoleze de pe aeroportul din Dubai, din cauza incidentului.

×
Subiecte în articol: avion prabusit
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close