Antena 3 CNN Actualitate Imagini spectaculoase de la descinderea mascaților la rețeaua din Argeș care transforma muncitorii în sclavi

Imagini spectaculoase de la descinderea mascaților la rețeaua din Argeș care transforma muncitorii în sclavi

Imagini spectaculoase de la descinderea mascaților la rețeaua din Argeș care transforma muncitorii în sclavi
Sursa foto: Foto: Politia Romana DIICOT/Facebook
13 Iul 2016   •   15:17

Poliția Română a postat pe pagina de Facebook imagini din timpul operațiunii din Berevoiești, Argeș, unde s-au descoperit: aproape jumătate de kg. de aur, 228.000 de lei , 9 drujbe și 3 autoutilitare, care ar fi fost folosite în activitatea infracțională. Cel mai important, au fost salvate din lanțuri cinci persoane, victime ale rețelei infracţionale, potrivit unui comunicat oficial.

La data de 13 iulie a.c., 160 de poliţişti din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi Craiova, precum și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S. T. Piteşti, împreună cu reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Argeş, au efectuat 40 de percheziţii domiciliare, pentru probarea activităţii infracţionale a 90 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de exploatare a persoanelor vulnerabile.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 228.000 de lei, susceptibili a proveni din infracţiuni de exploatare a persoanelor vulnerabile, aproape un kilogram de bijuterii din aur, 9 drujbe, precum și 3 autoutilitare care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

De asemenea, polițiștii au depistat 5 persoane, 3 adulți și 2 minori, care ar fi fost exploatate de cei în cauză, fiind preluate de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Argeş.

Întreaga operațiune a fost realizată în urma informărilor primite de la polițiștii din cadrul Postului de Poliție Berevoiești.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum și al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă”, se arată în comunicatul oficial.

 

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close