Antena 3 CNN Actualitate Inedit Document CIA declasificat: 23 de soldați ruși, uciși și pietrificați, în urma unui incident cu un OZN

Document CIA declasificat: 23 de soldați ruși, uciși și pietrificați, în urma unui incident cu un OZN

Document CIA declasificat: 23 de soldați ruși, uciși și pietrificați, în urma unui incident cu un OZN
24 Aug 2017   •   10:57

Potrivit unui raport CIA declasificat, mai mulți soldați ruși veniți să investigheze locul aterizării unui obiect misterios, au fost găsiți ulterior pietrificați. Raportul declasificat este disponibil pe site-ul oficial al CIA.

Setul de documente declasificat vorbește despre faptul că 23 de soldați ruși au fost răniți sau uciși, prin pietrificare, după ce ar fi deschis focul asupra unui OZN, scrie cunoastelumea.ro.

Potrivit celor de la The Sun, incidentul s-ar fi petrecut în anul 1993 și a fost tratat cu mai mulți ani în urmă și de presa de la Kiev care cita la momentul respectiv nu mai puțin de 250 de documente KGB ce relatau despre această poveste bizară.

Potrivit rapoartelor KGB-ului, doar doi soldați au supraviețuit conflictului, iar rămășițele „soldaților pietrificați” au fost transferate la o instituție de cercetare secretă de lângă Moscova. În același articol din ziarul ucrainean citat de The Sun se mai precizează și că: „specialiștii presupun că o sursă de energie încă necunoscută pământenilor a schimbat imediat structura organismelor vii (soldații), transformându-i într-o substanță a cărei structură moleculară nu se deosebea de calcar”.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close