Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a întors de două ori din morți și povestește ce este în lumea de dincolo

S-a întors de două ori din morți și povestește ce este în lumea de dincolo

S-a întors de două ori din morți și povestește ce este în lumea de dincolo
Sursa foto: foto: Pixabay.com
07 Feb 2018   •   23:22

Sasha Eliasson, în vârsta de 22 de ani, un utilizator al platformei Reddit, a povestit că, prima oară când a murit s-a întâmplat din cauza rănilor foarte grave cu care s-a ales în urma unui accident de motocicleta, iar a doua oara, când a primit post-chirurgical foarte multe medicamente.

Tânărul a declarat că nu și-ar fi dat seama de moartea sa pentru câteva minute, dacă nu i-ar fi spus medicii. Deși este ateu, experienţa aceasta nu l-a făcut să-i fie frică de moarte, potrivit rnl.ro.

„Adevărul este că în ambele dăți am fost acolo. Totul era întunecat. Aș spune că a fost ca atunci când tragi un pui de somn, fără să visezi. Te trezești și ai impresia că ai dormit foarte mult timp, dar de fapt au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant să revin la viață. M-am simțit de parcă mi-aș fi folosit toată energia din corp”, a mărturisit el.

„Nu am văzut nimic. Niciun vis, nicio lumină, nimic. Imaginați-vă un abis negru, asta am trăit eu. Știu că sună foarte deprimant, doar că atunci când mori nu ai parte de nimic, doar dispari. Dar, sincer, acest lucru m-a făcut să mă tem mai puțin de moarte.

Când mori, pur și simplu mori. Nu mai sunt griji, nu mai e nimic. Aceasta este cea mai mare liniște pe care o poți găsi, Raiul nici nu se compară cu asta”, a mai spus el.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close