x close

Fii alături de noi!

S-a întors din lumea de dincolo, chiar înainte ca medicii să-i preleveze organele! Gestul care a salvat-o

de S.T.   •   02 Mar 2016   •   15:25
S-a întors din lumea de dincolo, chiar înainte ca medicii să-i preleveze organele! Gestul care a salvat-o 534
Foto: pixabay.com
O fetiţă de 14 ani, din Michigan, s-a întors din lumea de dincolo chiar înainte ca medicii să înceapă să-i preleveze organele!

Fata, victima unui masacru din Michigan, a fost dusă la spital în stare gravă. Abigail Kopf a încetat să mai dea semne de viață iar medicii au luat în calcul posibilitatea ca fetei să-i fie prelevate organele, relatează Daily Mail.

Abigail părea că a intrat în moarte cerebrală când mama ei i-a cerut, în lacrimi, să-I strângă mâna dacă o aude ce vorbește. Fetița a strâns mâna mamei, iar medicii au intrat imediat în sala de operație. Acum, Abigail se reface.

Familia își dăduse deja acordul ca, în cazul în care fetița nu dădea niciun semn de viață, să i se preleveze organele pentru a fi donate.

poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati