x close

Fii alături de noi!

S-a întors din lumea de dincolo, chiar înainte ca medicii să-i preleveze organele! Gestul care a salvat-o

de S.T.   •   02 Mar 2016   •   15:25
S-a întors din lumea de dincolo, chiar înainte ca medicii să-i preleveze organele! Gestul care a salvat-o 534
Foto: pixabay.com
O fetiţă de 14 ani, din Michigan, s-a întors din lumea de dincolo chiar înainte ca medicii să înceapă să-i preleveze organele!

Fata, victima unui masacru din Michigan, a fost dusă la spital în stare gravă. Abigail Kopf a încetat să mai dea semne de viață iar medicii au luat în calcul posibilitatea ca fetei să-i fie prelevate organele, relatează Daily Mail.

Abigail părea că a intrat în moarte cerebrală când mama ei i-a cerut, în lacrimi, să-I strângă mâna dacă o aude ce vorbește. Fetița a strâns mâna mamei, iar medicii au intrat imediat în sala de operație. Acum, Abigail se reface.

Familia își dăduse deja acordul ca, în cazul în care fetița nu dădea niciun semn de viață, să i se preleveze organele pentru a fi donate.

poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati