Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tupeu de student cu taxă. Ce i-a scris profesoarei pe lucrare. Răspunsul cadrului didactic a fost genial

Tupeu de student cu taxă. Ce i-a scris profesoarei pe lucrare. Răspunsul cadrului didactic a fost genial

Tupeu de student cu taxă. Ce i-a scris profesoarei pe lucrare. Răspunsul cadrului didactic a fost genial
Sursa foto: Foto: Pixabay
12 Mar 2016   •   13:29

Deși anumiți studenți merg la facultate doar de gura familiei sau pentru că e la modă, unii și-au creat și ideea conform căreia totul li se cuvine, inclusiv indulgența profesorilor la examenele pentru care nu s-au pregătit.

Acesta și-a motivat lipsa de cunoștințe prin câteva rânduri pline de prea mult... tupeu și de greșeli de punctuație și ortografie transmise profesoarei prin intermediul foii de examen.

Doamna profesoară habar nu am să răspund la ce aţi întrebat vă rog frumos să mă treceţi dacă pic examenul ăsta pic tot anul 2!!! Dvs. trebuie să fiţi conştientă că eu plătesc taxa la facultate asta şi dacă nu ar mai fi din ăştia ca mine nu ar mai fi bani din care să vă luaţi salariul. Vă rog din suflet!“.

Mai mult decât atât, neobişnuita solicitare scrisă de student în lucrare, în locul răspunsurilor, este plină de greşeli de punctuaţie şi ortografie.

În replică, nici profesoara nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns vehement studentului tot printr-un mesaj pe aceeași foaie de examen.

Domnule student, cred că ar fi foarte urât să permit cuiva ca dumneavoastră să creadă că îmi asigură mie salariul după atâţia ani de muncă. Succes!“.

Sursă: Observator

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close