Antena 3 CNN Actualitate Justiție CSM a început operațiunea de spălare a Cameliei Bogdan

CSM a început operațiunea de spălare a Cameliei Bogdan

CSM a început operațiunea de spălare a Cameliei Bogdan
12 Feb 2016   •   13:49

CSM a început operațiunea de spălare a Cameliei Bogdan. La 12 ore de la dezvăluirile Grupului de Investigații Politice, înainte de a anunța că se autosesizează în cazul Cameliei Bogdan și în timp ce președintele CSM, Mircea Aron și președinta Curții Supreme, Livia Stanciu, declarau public că nu știu nimic despre acest caz, CSM publica declarații de avere și de interese ale Cameliei Bogdan, dezvăluie Grupul de Investigatii Politice pe pagina oficială de Facebook. 

GIP a publicat investigația referitoare la Camelia Bogdan miercuri, 10 februarie 2016, la ora 21.30. După exact 12 ore, pe site-ul CSM apăreau 3 noi declarații (2 de avere și una de interese) ale Cameliei Bogdan. Aceste trei declarații au apărut joi dimineață în decurs de 15 minute, între 9.20 – 9.35.

Investigația noastră s-a bazat pe declarația de avere completată de Camelia Bogdan în data de 4 iunie 2015. În mod surprinzător, la momentul în care am făcut publică investigația, această declarație nu exista pe site-ul CSM, acolo unde ar trebui să fie toate declarațiile de avere și interese ale magistraților, ci doar pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. Ieri dimineață, la ora 9.20, declarația din 4 iunie 2015 a apărut și pe site-ul CSM.

După 15 minute, la ora 9.35, CSM a publicat o nouă declarație de avere a Cameliei Bogdan. Declarația este datată 14 iulie 2015 și se referă tot la veniturile Cameliei Bogdan din 2014. Motivul pentru care CSM s-a grăbit să publice această nouă declarație de avere este acela că în ea apăr venituri care nu fuseseră declarate de judecătoarea Camelia Bogdan în 4 iunie 2015, respectiv 1.000 lei primiți de la Școala Națională de Grefieri și 1.000 de lei primiți de la Asociația Pergam (Societatea Autorilor și Editorilor Români de Opere Științifice).


sursa: Grupul de Investigatii Politice


sursa: Grupul de Investigatii Politice

În timp ce pretindeau că nu au habar de banii primiți de Camelia Bogdan de la Ministerul Agriculturii, reprezentanții CSM erau în realitate într-o activitate febrilă de cosmetizare a problemelor de integritate ale Cameliei Bogdan.

 





 
CSM a început operațiunea de spălare a Cameliei BogdanLa 12 ore de la dezvăluirile Grupului de Investigații Politice, ...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on Friday, February 12, 2016

×
Subiecte în articol: dosarul telepatia Camelia Bogdan CSM
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close