Antena 3 CNN Actualitate Justiție Declarație șocantă a ministrului Justiției. Tudorel Toader a surprins în plin scandal SIPA

Declarație șocantă a ministrului Justiției. Tudorel Toader a surprins în plin scandal SIPA

Declarație șocantă a ministrului Justiției. Tudorel Toader a surprins în plin scandal SIPA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Mai 2017   •   15:38

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader vrea ca Monica Macovei şi Cristi Danileţ să intre în cărţile de istorie.

Cristi Danileţ a scris că următorul pas în ceea ce priveşte arhiva SIPA ar trebui să fie trecerea în cărţile de istorie a reformei justiţiei a Monicăi Macovei, echipa acesteia fiind cea care a desfinţat acest serviciu. Tudorel Toader a precizat că „pasul 4 trebuie să meargă în firescul lucrurilor”.

„Ministrul Justiţiei, domnul prof.univ.dr Toader Tudorel, a declarat că SIPA nu ar fi trebuit să existe niciodată şi a stabilit trei paşi pt lămurirea activităţii acestuia (unul a fost făcut deja săptămână trecută). Sunt perfect de acord cu dumnealui! Sunt convins că Pasul 4 va fi trecerea în cărţile de istorie a reformei justiţiei a ministrului Monica Macovei şi echipei ei, căci sunt cei care au avut curajul să desfiinţeze acest serviciu, să concedieze ofiţerii şi subofiţerii de informaţii, să sigileze Arhiva”, a scris, duminică, judecătorul Cristi Danileţ, pe pagina sa de Facebook, încheind postarea cu hastag-urile „#SIPA, #respectMonicaMacovei”.

În replică, ministrul Justiţiei, care a comentat postării lui Danileţ, a precizat „Şi pasul 4 trebuie să meargă în firescul lucrurilor!”.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close