Antena 3 CNN Actualitate Lidia Fecioru, invitată la o cafea de un bărbat. Replica năucitoare pe care i-a dat-o îndrăznețului

Lidia Fecioru, invitată la o cafea de un bărbat. Replica năucitoare pe care i-a dat-o îndrăznețului

Lidia Fecioru, invitată la o cafea de un bărbat. Replica năucitoare pe care i-a dat-o îndrăznețului
Sursa foto: foto: captura Antena 3
18 Mai 2018   •   23:36

Lidia Fecioru a vorbit, vineri, la "Dar și Har", despre efectul negativ pe care îl are suprimarea emoțiilor asupra noastră.

"Foarte multe boli vin de la suprimarea emoțiilor: suprimăm bucuria, suprimăm fericirea, suprimăm acțiunile noastre și atunci totul năvălește asupra noastră", a explicat bioenergoterapeutul.

Lidia Fecioru susține că este o diferență majoră între modul în care se comportau în public oamenii în urmă cu mai mulți ani și cum se comporta acum.

"Înainte vedeam femei care mergeau la volan cu bărbații lor în mașină și bărbatul le pupa mâna. Și-acum asta se întâmplă foarte rar. Practic, suprimăm aceste gesturi, emoții puternice. Le catalogăm ca ieșite din comun? Ne e rușine să le trăim?", a spus aceasta.

Lidia a venit și cu un exemplu personal și a povestit ce propunere total surprinzăoare i-a făcut unei cunoștințe care a invitat-o la un moment dat la cafea:

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Dar și har
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close