Antena 3 CNN Actualitate Locale Avocatul fostului primar al Iașului, beat mort la volan. A ucis un pieton și a fugit de la locul accidentului

Avocatul fostului primar al Iașului, beat mort la volan. A ucis un pieton și a fugit de la locul accidentului

Avocatul fostului primar al Iașului, beat mort la volan. A ucis un pieton și a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Ziarul de Iasi
18 Sep 2016   •   16:18

Un grav accident de circulație a avut loc pe Șoseaua Nicolina, în apropiere de Belvedere, în Iași. Cel care a produs accidentul este avocatul Iulian Gafon.

Barbatul in varsta de 57 de ani era pe trotuar, in dreptul unei treceri de pietoni, si astepta culoarea verde a semaforului, spun martorii. La un moment dat, masina condusa de avocatul Iulian Gafon, ce face parte din Baroul Iasi l-a spulberat, potrivit oamenilor care au asistat terifiati la intreaga scena.

"A venit cu viteza de pe prima banda, l-a luat si l-a tarait pe capota pana acolo. Nu...a franat, a cazut pietonul de pe capota si a plecat mai departe.", a povestit un martor, citat de Ziarul de Iași.

Sotia victimei a scapat ca prin minune cu viata. Femeia de 43 de ani a suferit insa un atac de panica si a fost dusa la spital. Pentru barbat, medicii nu au mai putut face nimic.

Un echipaj al Ambulanței a încercat să acorde ajutor victimei, dar aceasta a decedat în urma accidentului.

Potrivit agentilor, avocatul avea o alcoolemie de 1,23 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.

Soferul a fost retinut pentru 24 de ore si va ajunge in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. El este acuzat de vatamare corporala, ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta alcoolului.

Iulian Gafon a fost avocatul lui Gheorghe Nichita, fostul primar din Iași.

×
Subiecte în articol: accident Iași avocat Gheorghe Nichita
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close