Antena 3 CNN Actualitate Maria Vlas, anunț cutremurător: „Nu mai am mult de trăit”

Maria Vlas, anunț cutremurător: „Nu mai am mult de trăit”

Maria Vlas, anunț cutremurător: „Nu mai am mult de trăit”
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Aug 2017   •   08:47

Anunţ cutremurător făcut de Ioana Maria Vlas, supranumită şi „mama FNI”. Aceasta susţine că nu mai are mult de trăit, iar adevărul despre tot ce i s-a întâmplat l-ar fi scris în două manuscrise care vor fi făcute publice după ce va închide ochii.

Eliberată condiționat în 2010, Maria Vlas spune că este pe moarte, iar ”adevărul absolut” l-ar fi scris în două manuscrise care vor ajunge la public după ceva va închide ochii, scrie click.ro.

"Am terminat de scris cărțile, dar discutăm despre ele după ce am să decedez prin moarte. Așa am hotărât, să rămână pentru cei care vin după mine. Nu mai am mult de trăit. Nu are legătură diabetul cu asta. M-am săturat, mi-a fost de-ajuns. Am trăit în 74 de ani cât alții în 200. Mi-e de-ajuns! Sunt obosită, efectiv... aștept cu seninătate să mă duc pe altă lume. Mă vedeți pe mine tristă?! Nici vorbă. Eu sunt o persoană foarte pragmatică și extraordinar de pozitivă în tot ceea ce fac, dar efectiv o să fie toate cele...după ce o să mor o să se rezolve tot", a declarat Maria Vlas.

×
Subiecte în articol: Ioana Maria Vlas
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close