Antena 3 CNN Actualitate Mărturia unei victime a stăpânilor de sclavi din Berevoeşti. „Turna pe mine apă fiartă, după care mă lovea cu ciocanul”

Mărturia unei victime a stăpânilor de sclavi din Berevoeşti. „Turna pe mine apă fiartă, după care mă lovea cu ciocanul”

 Mărturia unei victime a stăpânilor de sclavi din Berevoeşti. „Turna pe mine apă fiartă, după care mă lovea cu ciocanul”
de S.T.    |    17 Oct 2017   •   18:15

Un tânăr cu dizabilităţi, răpit de pe stradă şi transformat în sclav de gruparea infracţională din Berevoeşti, a dezvăluit în faţa procurorilor coşmarul prin care a trecut.

Constantin Rafailă a crescut la un centru pentru copiii cu dizabilități şi a ajuns să cerşească în faţa unei bisericii din Piteşti. De aici a fost răpit de membrii grupării infracţionale, în plină zi, potrivit Jurnalul de Argeş.

„În fiecare noapte în care dormeam eram legat cu lanţ şi lacăt de mână şi de picior împreună. Pe toată perioada cât am fost în gospodăria lui nea Traian, acesta m-a bătut constant cu biciul, cu ciocanul în piept, cu pumnii şi cu picioarele, fie pentru că refuzam să muncesc, fie că bănuiau că eu vreau să fug din gospodărie. În unele zile mă obliga să mă dezbrac în pielea goală în curtea gospodăriei, moment în care turna pe mine alternativ apă rece şi apă fiartă, după care mă lovea cu picioarele, cu biciul și cu ciocanul în piept”, le-a spus tânărul procurorilor DIICOT.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close