Antena 3 CNN Actualitate Mărturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Șoferul martor la accident, dus la audieri după dezvăluirile de la Antena 3

Mărturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Șoferul martor la accident, dus la audieri după dezvăluirile de la Antena 3

Mărturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Șoferul martor la accident, dus la audieri după dezvăluirile de la Antena 3
Sursa foto: Foto: Agerpres/Antena 3
25 Mai 2016   •   13:32

UPDATE: Femeia care a descris condițiile în care a avut loc accidentul lui Dan Condrea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, a fost luată de anchetatori din fața blocului și dusă la audieri.

Aceasta a declarat la Antena 3 că, deși a fost prima persoană care a ajuns la fața locului și a sunat la 112, nimeni din echipa de anchetatori nu a contactat-o pentru a da vreo declarație.

Martor-cheie, ea a declarat că Dan Condrea a scăpat maşina de sub control, a încercat să reintre înapoi pe banda sa de mers dar nu a mai reuşit şi s-a izbit de copacii de pe marginea drumului.

Şoferiţa mai spune că acesta venea dinspre Corbeanca şi viteza cu care conducea era mai mică de 150 de kilometri pe oră. Ea a arătat urmele lăsate pe iarbă și şosea care, ar indica faptul că patronul Hexi Pharma nu a vrut să se sinucidă, însă poliţiştii au analizat probele superficial.

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov. Două persoane, o șoferiță și un biciclist, au ajuns primii la locul tragediei.

Unul dintre ei, șoferița care a oprit imediat când a văzut mașina lovindu-se de copac, a scris pe Facebook un mesaj în care vorbește despre minciunile care circulă în spațiul public cu privire la acest accident.

Moartea lui Dan Condrea, prea multe minciuni!! Eu am fost femeia șofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe șosea și mașina derapase de pe șosea. Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul dar când i-am arătat domnul a spus că nu se poate apropia că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism și l-am descoperit sub fiarele contorsionată cu fața în jos, dar nu mai respira”, a scris femeia.

”Mă oripilează și acum la această oră multele speculații care se fac dar și minciunile spune unei țări întregi. Acel om nu avea 150 la oră și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil!! Era tot timpul în contact vizual în fața mea, la 300-400 de metri. Gândiți-vă că am ajuns la 2-3 minute la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil și ieșea fum din mașină”, a mai scris femeia, într-un alt mesaj postat pe Facebook.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, femeia a dezvăluit că prima mașină de poliție sosită la locul accidentului nu a fost cea chemată prin serviciul de urgență 112, ci era vorba de un echipaj de poliție care a trecut întâmplător prin zonă.

Femeia a mai povestit că mașina în care se afla Dan Condrea a depășit-o cu doi kilometri în urmă de locul accidentului. Atunci a remarcat faptul că șoferul vorbea la telefon. Mai mult, ea spune că Dan Condrea nu avea mai mult de 100 km/oră.

Aceasta a mai spus că Dan Condrea venea dinspre Corbeanca când a pierdut controlul mașinii și a intrat în copac. Ea mai spune că semnele lăsate pe șosea arată că șoferul ar fi încercat să redreseze mașina, însă ele nu au fost luate în considerare.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close