Antena 3 CNN Actualitate Regele Mihai: Sunt sigur că fiica mea, Margareta, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta

Regele Mihai: Sunt sigur că fiica mea, Margareta, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta

Regele Mihai: Sunt sigur că fiica mea, Margareta, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta
02 Mar 2016   •   17:06

„În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care familia şi ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea dinastiei şi a statului român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, custodele coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să îşi continue menirea şi să prezinte sfatul său custodelui coroanei”, a transmis Regele Mihai”, este mesajul pe care Regele Mihai l-a transmis după a cincea sesiune a Consiliului Regal, desfăşurat în 1-2 martie, în Elveţia.

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică, după ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, Casa regală urmând să fie reprezentată în toate acţiunile publice de către fiica sa Margareta.




×
Subiecte în articol: Regele Mihai I cancer Regele Mihai I
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close