Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose, dezvăluiri în premieră despre familia și locul în care a copilărit: ”Complicat e un cuvânt dulce”

Mihai Tudose, dezvăluiri în premieră despre familia și locul în care a copilărit: ”Complicat e un cuvânt dulce”

Mihai Tudose, dezvăluiri în premieră despre familia și locul în care a copilărit: ”Complicat e un cuvânt dulce”
09 Aug 2017   •   23:31

Premierul Mihai Tudose a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, pentru emisiunea Sinteza Zilei, despre propria familie și despre locurile în care a copilărit.

”Am o familie normală. Soția mea e inginer. Tata e inginer zootehnist, mama mea, Dumnezeu să o ierte, a fost profesoară de matematică. Fiica a terminat Dreptul. Am crescut chiar pe malul Dunării, la Brăila”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

”Mediul era destul de aspru și poate că și-a pus amprenta asupra mea. Nu avea nuanțe de gri. Era ori alb, ori negru. Am învățat, câteodată dur, și din fericire am învățat de la alții, nu pe propria piele, ce înseamnă cuvântul loialitate. Sunt un om de cuvânt. Nu pot să vă mint de două ori. Vă mint o dată. A doua oară nu îmi mai dați dvs ocazia și aveți și grijă să se afle. Iar acolo era foarte complicat să fii neserios. Complicat e un cuvânt dulce. De fiecare dată când mă duc la Brăila merg la cimitir la mama și apoi pe malul Dunării”, a spus Mihai Tudose.


 

×
Subiecte în articol: mihai tudose Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close