Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiției, vizite-surpriză la penitenciarele din țară: „M-am dus cu maşina mea, am tras la poarta penitenciarului şi am sunat”

Ministrul Justiției, vizite-surpriză la penitenciarele din țară: „M-am dus cu maşina mea, am tras la poarta penitenciarului şi am sunat”

Ministrul Justiției, vizite-surpriză la penitenciarele din țară: „M-am dus cu maşina mea, am tras la poarta penitenciarului şi am sunat”
28 Sep 2017   •   23:27

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că a mers neanunţat în vizită la mai multe penitenciare din ţară, de multe ori folosind maşina personală. 

"Mă duc neanunţat. De multe ori m-am dus la volan cu maşina mea, am tras la poarta penitenciarului şi am sunat acolo. Sigur că i-am surprins, dar s-au dezgheţat după aceea", a spus Toader, la Antena 3. 

Ministrul Justiţiei a anunţat că au fost demarate proiectele de construire a unor penitenciare, fiind luată în calcul şi preluarea unor unităţi militare. 

"Avem dat drumul la studiul de fezabilitate pentru proiectul Penitenciarului de la Berceni. Avem în calcul să preluăm trei unităţi militare care fac parte din acelaşi areal, vreo 15 hectare de teren, undeva la Unguriu în judeţul Buzău, cu clădiri bune, nu de penitenciar, dar de administraţie. Le preluăm şi dăm drumul la construcţia unui penitenciar alături de cel de la Berceni şi alături de cel care este proiectat la Caracal. La Pantelimon avem un început de penitenciar pe construcţia sediului fostului Parchet Naţional Anticorupţie. Acolo nu facem penitenciar, vrem să facem un institut de pregătire a celor 13.000 de funcţionari cu statut special din penitenciare", a explicat Tudorel Toader. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close