Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre criza imigranţilor: Părerea mea ar fi să stăm pe tuşă la treaba asta cu refugiaţii

Mircea Badea, despre criza imigranţilor: Părerea mea ar fi să stăm pe tuşă la treaba asta cu refugiaţii

Mircea Badea, despre criza imigranţilor: Părerea mea ar fi să stăm pe tuşă la treaba asta cu refugiaţii
de S.T.    |    02 Sep 2015   •   00:48

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", este de părere că România ar trebui să fie exclusă din problema refugiaţilor.

"Părerea mea ar fi să stăm pe tuşă la treaba asta cu refugiaţii. Suntem foarte depăşiţi de subiect. E mult în afara ligii în care jucăm noi. Noi jucăm la "divizia onoare" şi treaba asta cu refugiaţii este de "Liga Campionilor"", a spus Mircea Badea.

"Să nu cumva să credeţi că lucrurile se termină aici cu câteva mii, că despre câteva mii de refugiaţi e vorba. Lucrurile vor căpăta amploare, cu atât mai mult cu cât lumea civilizată are nişte rigori, nişte legi ce impun standarde pe care trebuie să le respecţi", a mai spus el.

"Noi trebuie să ne excludem din problema refugiaţilor. Nu e de nasul nostru şi nici nu găsesc corect că ar fi de nasul nostru, tocmai pentru că nu suntem în Schengen. Nu noi am contribuit la generarea indirectă a acestei situaţii", a conchis Mircea Badea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei cu Mircea Badea"

Citeşte şi:

Când vor ajunge primii imigranţi în România


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close