Antena 3 CNN Actualitate Băutura pe care Mircea Badea o bea în cantități industriale: ”Nu am băut apă de 30 de ani! Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață!”

Băutura pe care Mircea Badea o bea în cantități industriale: ”Nu am băut apă de 30 de ani! Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață!”

„Nu am băut apă de 30 de ani”, susține Mircea Badea care îi uimește chiar și pe medicii care află care este băutura pe care o bea zilnic. ”Se crispează când aud că beau trei pe zi!”

Băutura pe care Mircea Badea o bea în cantități industriale: ”Nu am băut apă de 30 de ani! Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2022   •   15:09

După ce a citit o știre care făcea referire la faptul că tot mai mulți tineri mor în urma unor afecțiuni cardiace, cauzate, în multe dintre cazuri, de energizante, Mircea Badea a declarat că el bea ”cisterne lunar”. ”Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață!”.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Vă dați seama că la mine nu mai au niciun efect! Eu nu vă spun să faceți ca mine! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani! Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut... Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a povestit Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei de la Antena 3 CNN. 

„Nu mai zic și ce mănânc... dacă povestesc și ce mănânc... s-a terminat cu șmecheria în sat!

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat Mircea Badea.

”Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine... nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.    

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close