x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Mă distrează reacțiile aparatului de propagandă la vizita lui Mihai Gâdea în SUA

de 04 Feb 2016   •   23:47
Mircea Badea a spus, joi, că îl distrează reacțiile propagandei băsiste, la aflarea veștii că directorul Antena 3, Mihai Gâdea, este în vizită în Statele Unite.
 
”Râd mult, mă distrez, pentru că văd reacțiile furibunde ala uriașului aparat de propagandă la vizita lui Mihai Gâdea în SUA, faptul că îi văd pe ăștia cu spume la gură, la propriu, cred că au spume la gură”, a spus Mircea Badea, joi, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
Mihai Gâdea se află în aceste zile la unul dintre cele mai importante evenimente anuale din Washington DC, National Prayer Breakfast  la care participă președintele Barack Obama, precum și cei mai importanți lideri americani. 
 
Directorul Antena 3 este singurul jurnalist român invitat la unul din cele mai importante evenimente anuale din capitala Statelor Unite, National Prayer Breakfast. 
 
Mihai Gâdea a fost primit la Washington de fostul ministru al Apărării din Statele Unite, Donald Rumsfeld. Politicianul, care a fost şi ambasador al Statelor Unite la NATO, a vorbit cu Mihai Gâdea despre ce a însemnat intrarea României în Alianţa Nord Atlantică. 
 
Doi congresmani americani, extrem de influenți în Washington, i-au dezvăluit lui Mihai Gâdea că urmăresc atent parcursul României. 
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati