x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Mă distrează reacțiile aparatului de propagandă la vizita lui Mihai Gâdea în SUA

de 04 Feb 2016   •   23:47
Mircea Badea a spus, joi, că îl distrează reacțiile propagandei băsiste, la aflarea veștii că directorul Antena 3, Mihai Gâdea, este în vizită în Statele Unite.
 
”Râd mult, mă distrez, pentru că văd reacțiile furibunde ala uriașului aparat de propagandă la vizita lui Mihai Gâdea în SUA, faptul că îi văd pe ăștia cu spume la gură, la propriu, cred că au spume la gură”, a spus Mircea Badea, joi, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
Mihai Gâdea se află în aceste zile la unul dintre cele mai importante evenimente anuale din Washington DC, National Prayer Breakfast  la care participă președintele Barack Obama, precum și cei mai importanți lideri americani. 
 
Directorul Antena 3 este singurul jurnalist român invitat la unul din cele mai importante evenimente anuale din capitala Statelor Unite, National Prayer Breakfast. 
 
Mihai Gâdea a fost primit la Washington de fostul ministru al Apărării din Statele Unite, Donald Rumsfeld. Politicianul, care a fost şi ambasador al Statelor Unite la NATO, a vorbit cu Mihai Gâdea despre ce a însemnat intrarea României în Alianţa Nord Atlantică. 
 
Doi congresmani americani, extrem de influenți în Washington, i-au dezvăluit lui Mihai Gâdea că urmăresc atent parcursul României. 
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati