Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Udrea a zis că pe noi ăștia, de la Antena 3, nu ne-a urât niciodată, vreau să o asigur că eu...”

Mircea Badea: „Udrea a zis că pe noi ăștia, de la Antena 3, nu ne-a urât niciodată, vreau să o asigur că eu...”

Mircea Badea: „Udrea a zis că pe noi ăștia, de la Antena 3, nu ne-a urât niciodată, vreau să o asigur că eu...”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    11 Mai 2018   •   09:35

Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre declarațiile Elenei Udrea în interviul acordat Antena 3 prin video call.

„Elena Udrea ne-a spus că a plâns când a fost arestat Năstase. Nu eram pregătit pentru asta, credeam că am auzit tot ce se putea auzi, am văzut  tot ce putea vedea. Elena Udrea din Costa Rica cu unduiri de videochat ne spunea că a plâns când l-au arestat pe Năstase, nu există ceva mai tare pe Pământ. A zis Elena Udrea că pe noi de la Antena 3 nu ne-a urât niciodată, vreau să o asigur că eu o urăsc pe viață. Eu o urăsc aproape inuman, capacitatea mea de a urî este infernală”, a spus Badea.

„Probabil că voi fi acuzat de lipsă de modestie. Trebuie să fii o persoană foarte puternică să poți să urăști atât de intens, atât de multă lumea, atât de mult timp. Ura te consumă mult”, a adăugat el.

Elena Udrea, aflată în Costa Rica, a susţinut, joi seară, la Antena 3, că a plâns atunci când a fost condamnat fostul premier Adrian Năstase.

„Eu am plâns. Erau mai mulţi oameni de faţă. Nu înţelegeau, că era un adversar. Mie mi se părea grav că o ţară îşi condamnă aşa un fost premier”, a declarat Elena Udrea.

Citiți și:

Elena Udrea, dezvăluiri incredibile la Antena 3: „Am plecat din România când mi-am dat seama că nu am nicio șansă să fiu judecată corect”

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close