x close

Fii alături de noi!

Ploiești. Descinderi la locuințele unor hoți din buzunare

de D.G.   •   14 Ian 2016   •   08:52
Ploiești. Descinderi la locuințele unor hoți din buzunare 817
Poliţiştii prahoveni efectuează, joi dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar care vizează persoane bănuite de tâlhărie şi furt, infracţiuni comise în ultimele luni pe raza municipiului Ploieşti.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cinci percheziţii domiciliare, urmând să pună în aplicare patru mandate de aducere, potrivit Agerpres.

Persoane vizate în cauză sunt bănuite că ar fi comis, în perioada noiembrie 2015 - ianuarie 2016, tâlhării şi furturi din buzunare, infracţiunile având loc pe raza municipiului Ploieşti.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar la acţiuni participă şi jandarmi.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Veste tristă despre Andra. Din păcate, vedeta a fost nevoită să recurgă la așa ceva

Recent, Andra a ajuns în vizorul escrocilor. De data aceasta, aceştia au creat un concurs fals, pe Facebook, şi au scos la vânzare maşina cântăreţei, pentru a obţine cât mai multe like-uri....

23 Iul 2016  •  11:03

sati