Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Caniculă, dar și furtuni violente

Prognoza meteo. Caniculă, dar și furtuni violente

Prognoza meteo. Caniculă, dar și furtuni violente
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Iun 2017   •   07:21

Prognoza meteo pentru țară

Vremea se va menţine cãlduroasã în jumãtatea de vest a ţãrii, izolat canicularã la amiazã în sudul Olteniei, unde şi disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va mai atinge izolat pragul critic de 80 de unitãţi.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, posibil şi cu aspect de vijelie, local în jumãtatea de est a ţãrii, dar mai ales în sudul Moldovei, Muntenia şi partea continentalã a Dobrogei, precum şi în zonele de deal şi de munte şi izolat, îndeosebi spre searã şi noaptea, în restul teritoriului.

Ploile vor avea şi caracter torenţial şi se menţin condiţiile pentru cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral şi 37 de grade, izolat, în sudul Olteniei.

Prognoza meteo pentru București

Cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi averse slabe, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, în scãdere faţã de ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

Presiunea atmosferica este de 751 mmHg

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close