Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cinci atentate îndreptate împotriva Regelui Mihai. Miza: Averea Familiei Regale

Sinteza zilei: Cinci atentate îndreptate împotriva Regelui Mihai. Miza: Averea Familiei Regale

Sinteza zilei: Cinci atentate îndreptate împotriva Regelui Mihai. Miza: Averea Familiei Regale
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Aug 2015   •   22:41

Mihai Gâdea a prezentat, la "Sinteza Zilei", cinci atentate îndreptate împotriva Regelui Mihai şi împotriva Familiei Regale, în contextul excluderii Principelui Nicolae din Lina de succesiune monarhică printr-o decizie a Regelui Mihai, pe 1 august.

În urma acestei decizii, Internetul a fost bombardat cu speculaţii şi speculanţi. Unul dintre ei este Adrian Papahagi, care a lansat un atac dur la adresa Casei Regale, spunând că aceasta a fost confiscată de securişti. Nici Robert Turcescu nu a fost mai prejos, care s-a grăbit să posteze pe pagina sa de Facebook bancuri pe această temă.

CELE CINCI ATENTATE ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA REGELUI MIHAI:

1. Declaraţiile lui Traian Băsescu, din 22 iunie 2011, când afirma că abdicarea Regelui Mihai a fost un act de trădare.

2. Traian Băsescu a cerut Guvernului Boc, în 2009, să conteste decizia Guvernului Tăriceanu de retrocedare a Palatului Peleş Regelui Mihai

3. Împotrivirea maniacală în Parlament a partidului lui Traian Băsescu faţă de invitarea Regelui Mihai în plenul Parlamentului.

4. Traian Băsescu îl năşeşte pe fiul "Prinţul" Paul, cunoscut şi ca Paul Lambrino. Sau "regele revendicărilor". Detalii aici.

5. La final de mandat, Traian Băsescu a încercat să pună mâna definitiv pe fostul domeniu de vânătoare al Familiei Regale, Scroviştea.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Regele Mihai I
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close