x close

Fii alături de noi!

Sinteza zilei: Imagini cu mafia de la masa fostului președinte Traian Băsescu

de A.M.P   •   25 Ian 2016   •   22:04
Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, imagini în exclusivitate de la o petrecere la care a luat parte fostul președinte Traian Băsescu și anturajul său.

Printre mesenii care cântă la masa din jurul fostului președintelui se numără Emil Boc, Adriean Videanu, Liviu Negoiță, Gheorghe Barbu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Alin Popoviciu și Radu Berceanu.

Mulți dintre ei sunt anchetați pentru tunuri date statului. Unul dintre ei este Liviu Negoiță, fostul primar de la Sectorul 3 care îi cânta lui Traian Băsescu la petreceri.


Un al penal care a cântat la masa lui Băsescu a fost Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei care a făcut afaceri cu marmura României concesionată pe redevențe de nimic.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati