x close

Fii alături de noi!

Sinteza zilei: Imagini cu mafia de la masa fostului președinte Traian Băsescu

de A.M.P   •   25 Ian 2016   •   22:04
Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, imagini în exclusivitate de la o petrecere la care a luat parte fostul președinte Traian Băsescu și anturajul său.

Printre mesenii care cântă la masa din jurul fostului președintelui se numără Emil Boc, Adriean Videanu, Liviu Negoiță, Gheorghe Barbu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Alin Popoviciu și Radu Berceanu.

Mulți dintre ei sunt anchetați pentru tunuri date statului. Unul dintre ei este Liviu Negoiță, fostul primar de la Sectorul 3 care îi cânta lui Traian Băsescu la petreceri.


Un al penal care a cântat la masa lui Băsescu a fost Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei care a făcut afaceri cu marmura României concesionată pe redevențe de nimic.


Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati