x close

Fii alături de noi!

Sinteza zilei: Imagini cu mafia de la masa fostului președinte Traian Băsescu

de A.M.P   •   25 Ian 2016   •   22:04
Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, imagini în exclusivitate de la o petrecere la care a luat parte fostul președinte Traian Băsescu și anturajul său.

Printre mesenii care cântă la masa din jurul fostului președintelui se numără Emil Boc, Adriean Videanu, Liviu Negoiță, Gheorghe Barbu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Alin Popoviciu și Radu Berceanu.

Mulți dintre ei sunt anchetați pentru tunuri date statului. Unul dintre ei este Liviu Negoiță, fostul primar de la Sectorul 3 care îi cânta lui Traian Băsescu la petreceri.


Un al penal care a cântat la masa lui Băsescu a fost Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei care a făcut afaceri cu marmura României concesionată pe redevențe de nimic.


poza

Actualitate

Accident frontal pe Valea Oltului. Traficul a fost oprit

O persoană a murit şi alta este grav rănită în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe Valea Oltului, în localitatea Robeşti, traficul rutier fiind blocat în zonă, potrivit...

24 Aug 2016  •  09:17

poza

Show

Ruby a pozat goală. Ce i-a enervat pe fani

Ruby s-a pozat goală și a făcut totul public pe contul de socializare, spre încântarea fanilor care au fost surprinși de îndrăzneala artistei. Interpreta și-a făcut un selfie imediat ce a ieșit...

22 Aug 2016  •  14:37

sati