Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Un cunoscut jurnalist român se zbate între viață și moarte. Apelul transmis de Mihai Gâdea

Sinteza zilei. Un cunoscut jurnalist român se zbate între viață și moarte. Apelul transmis de Mihai Gâdea

Sinteza zilei. Un cunoscut jurnalist român se zbate între viață și moarte. Apelul transmis de Mihai Gâdea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
16 Mai 2018   •   23:24

Mihai Gâdea a mărturisit, miercuri, la "Sinteza Zilei" că este impresionat de cazul jurnalistului Daniel Pitei, producător al mai multor emisiuni de succes de la TV ("Iartă-mă", "Burlacul", "Insula iubirii").

"Haideți să facem o minune! Puteți face acest lucru, nu am nicio îndoială. De foarte multe ori poate că nu avem nicio scuză în fața conștiinței noastre cănd nu am salvat o viață pe care am fi putut să o salvăm", a spus Mihai Gâdea.

Toate detaliile cazului sfâșietor al lui Daniel Pitei, omul pe care milioane de români îl priveau cu emoție purtând buchetul la emisiunea "Iartă-mă", au fost dezvăluite de Andreea Marin, la "Sinteza Zilei".

Daniel Pitei a fost diagnosticat cu tumoră malignă a osului și măduvei osoase. După o banală durere de spate și picior, a ajuns la spital, crezând că de vină este o hernie de disc. După șase luni de investigații a primit vestea cumplită.

Îl puteți ajuta pe Daniel Pitei donând orice sumă de bani în următorul cont: RO95BTRLRONCRT0270509801 BANCA TRANSILVANIA, titular PITEI MIHAI DANIEL

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close