Antena 3 CNN Actualitate Social Acuzaţii incendiare: Promisiunea PSD că se vor dubla pensiile în 2021 este o iluzie

Acuzaţii incendiare: Promisiunea PSD că se vor dubla pensiile în 2021 este o iluzie

Acuzaţii incendiare: Promisiunea PSD că se vor dubla pensiile în 2021 este o iluzie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    12 Oct 2018   •   18:10

Promisiunea PSD că se vor dubla pensiile din anul 2021 este o iluzie, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Marin Anton.

„Săptămâna asta am auzit cu toţii că se vor dubla pensiile începând cu anul 2021. Ce uită PSD-ul să spună este că trebuia să mărească pensiile cu 8% începând cu 1 ianuarie 2018, asta uită să spună. Deci, ce trebuia să facă în prezent? Să mărească pensiile. Nu au reuşit să-şi respecte promisiunile. (...) Electoratul lor cel mai fidel, pensionarul român, este dus cu zăhărelul. Acum, ce spun ei!? Votaţi-ne fraţilor şi în anul 2020 şi în 2019 că vă dublăm pensiile în 2021. Mie îmi sună a iluzie şi probabil va fi o iluzie. Ceea ce aveau de făcut, să mărească pensiile de la 1 ianuarie, nu au făcut şi românii şi electoratul giurgiuvean trebuie să constate că sunt minţiţi”, a spus liderul liberalilor giurgiuveni.

Potrivit acestuia, la referendumul privind familia din 6-7 octombrie s-a constatat un interes scăzut al electoratului giurgiuvean de a ieşi la vot şi acest lucru se poate reflecta şi la alegerile viitoare.

„S-a văzut şi la referendum un interes scăzut al electoratului giurgiuvean şi sper ca acest dezinteres să continue şi la viitoarele alegeri PSD să scadă foarte mult în Giurgiu”, a încheiat Marin Anton.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marin Anton pensii conferinta de presa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close